Jump to content

A Huawei is új csúcsmodellel készül az IFA-ra

2014. 08. 15. 21:43

Ez a szeptember is a nagy gyártók új zászlóshajóiról fog szólni, nyilvánvalóan a Huawei sem akar kimaradni a mókából, ezért várhatóan szeptember 4-én az IFA keretén belül lerántja a leplet az egyelőre ismeretlen nevű telefonjáról, melynek nevében benne lesz a hetes szám. Valószínűleg.

A kínai gyártó szerint az új csúcsmodellük jobb lesz, mint az iPhone 6 vagy a Galaxy S6, szerintem ez elég szubjektív dolog, főleg, ha az iPhone-nal akarja összehasonlítani. Annyi biztos, hogy a telefon a Mate és a D sorozat egybegyúrásából született.

A telefon egy 6 hüvelykes megjelenítőt fog kapni, de kétféle változatban is elérhető lesz. Az olcsóbb kiadás 1080p-s kijelzőfelbontással és 2GB RAM-mal kerül forgalomba, míg a másik, a drágább változat 1440p-s maximális felbontással és 3GB RAM-mal operál.

A kiadott fekete-fehér képen látható telefon gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a HTC One Max, ami nem baj, mert nagyon szép készülék volt, de valami eredetibb dizájnnal is előrukkolhattak volna a tervezők. Abban reménykedhetünk, hogy a hátlapon lesz valami kis fifikásabb, vagy éppen eltérőb elem.

Legújabb hírek szerint az Emotion UI nevű felületének a 3.0-s verzióját is bemutatja a Huawei az IFA kiállításon. A kiszivárgott képek alapján nagyon szép és letisztult lesz, bár eddig sem volt probléma a Huawei felületével. A képeket itt lehet megnézni.

Forrás: hvg.hu / fotó