Jump to content

Frissült a Facebook Messenger WP-re

2014. 08. 14. 22:11

Már az is elég sok felhasználónál kiverte a biztosítékot, hogy a Facebook arra kényszerít mindenkit, hogy két külön alkalmazást használjon csevegésre, és magának a közösségi oldalnak a böngészésére. A legrosszabbul mégis a Windows Phone felhasználók járnak, ugyanis a WP platformon elérhető Facebook Messenger applikáció igencsak súlyos hiányosságokkal küzd.

Ezt próbálják befoltozni most, ugyanis nagy frissítés érkezett az alkalmazáshoz, mely már öt hónapos, és eddig alig-alig nyúltak hozzá. A legnagyobb hiányosságok közé tartozik a hanghívás lemaradása, mely funkció már régóta elérhető minden más operációs rendszeren. A legújabb frissítés tartalmazza ennek a feature-nek a hozzáadását is, úgyhogy akik eddig emiatt szívták a fogukat most fellélegezhetnek.

A javítás többek között az app által lebonyolított adatforgalomra is jó hatással lesz, jelentősen csökkeni fog kilobájtok mennyisége. Emellett még fontos megjegyezni az emoticonok küldésének lehetőségét, és dióhéjban össze is foglaltuk, mit nyújt a Facebook Messenger update.

Pár funkciót sajnos még mindig hiányolhatnak a WP-userek és joggal, a chat head-ek még mindig váratnak magukra, pedig jópofa és használható funkció Androidra, könnyen válthatunk vele a beszélgetések között. Tehát még mindig nem teljes a kép, de mivel egyre több a Windows Phone felhasználó világszerte, valószínűleg a közeljövőben felzárkózik a Messenger alkalmazás is a riválisok szintjére.

Forrás: engadget.com / fotó: engadget.com