Jump to content

20 megapixeles kamera lesz a Lumia 830-ban

2014. 08. 12. 21:37

A Microsoft már megszellőztette, hogy új windowsos telefonjuk az átlagosnál lényegesen jobb kamerával fog rendelkezni, de most számos új dolog is kiderült a készülékről, mely várhatóan a szeptember 4-ei Microsoft rendezvény sztárja lesz.

Egy kiszivárgott videón csodálhatjuk meg a Nokia Lumia 830-at, melyet a TK Tech News internetes oldal szerzett meg, és a telefon specifikációi is megerősítésre kerültek. A Lumia 830 4.5 hüvelykes megjelenítővel fog rendelkezni, 720p-s felbontással, így a pixelsűrűség 326 ppi lesz, tehát ezen a fronton semmi újat nem mutat nekünk a Microsoft. Ami már érdekesebb, az a 20MP-es PureView kameramodul, mely feltételezhetően azonos, azzal, ami a cég legutóbbi csúcsmodelljeiben is megtalálható, a Lumia 1520-ban, Iconban és 930-ban.

Továbbá megerősítést nyert az LTE támogatás is és természetesen a Windows 8.1 megléte. Ha esetleg kifogynánk a helyből, akkor nincsen gond, ugyanis bővíthetjük a belső memóriát microSD kártyával. Az alap tárhely mérete kérdéses, de biztos nem lesz több 16 GB-nál, ugyanis egy középkategóriás készülékről van szó. Az előd Lumia 820 mindössze 8 GB belső memórval érkezett, igaz az is bővíthető volt.

Itt megtekinthető a kiszivárgott videó:

Forrás: gsmarena.com / fotó: tech2.hu