Jump to content

Próbáld ki, mielőtt megveszed

2014. 06. 30. 17:03

A Samsung egy új programmal kedveskedik potenciális vásárlóinak, melynek keretén belül huszonegy napig kipróbálhatnak bizonyos Galaxy készülékeket, mielőtt a vásárlás mellett döntenének.

Az ehhez kapcsolódó sajtónyilatkozat külön említi a Galaxy S5 és a Galaxy Note 3 okostelefonokat, valamint a Gear 2 és Gear 2 Fit okosórákat, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy más telefonokra is igénybevehető-e a szolgáltatás, ami egyelőre mindössze öt helyszínen lépett életbe az Egyesült Államokban. Nem közölték azt sem, hogy tervezik-e bővíteni a helyszínek számát, ez minden bizonnyal a szolgáltatás sikerén fog múlni, személy szerint örülnék, ha elterjedne ez a trend, hiszen lényegesen megkönnyíti a döntést a fogyasztók számára.

Újdonságnak viszont semmiképpen sem nevezhető dologról van szó, hiszen ez lényegében nem más, mint egy feltételek nélküli pénzvisszafizetési garancia, amilyen például Kanadában, már évek óta működik, bármilyen szolgáltató, bármilyen készülékét tizennégy napon belül vissza lehet szolgáltatni a teljes árért cserébe.