Jump to content

IoT-megoldások versenyeznek Budapesten

2020. 09. 17. 20:00

Legújabb IoT megoldásaikat mérik össze csütörtökön hazai vállalatok Budapesten az először megrendezett IoT Live Show keretében - tájékoztatta a rendező MOHAnet Mobilsystems Zrt. az MTI-t.

A társaság közleménye szerint a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban a MOHAnet mellett a Telenor Magyarország, az Antenna Hungária, a Konica Minolta, az Energrade, az Enterprise Group, az OrthorGraph, a Clico Hungary, a Sensors2net, az AgroSense, a Chameleon, a Seacon Europe, az IoT Hungary, az Intelliport Solutions, a Cubilog és a Cloudberry mutatja be legújabb IoT (hálózatba kapcsolt eszközök) fejlesztését.

Az IoT Live Show-n a szereplők 2 perces élő termékbemutató keretében ismertethetik a megoldásuk felépítését és működését, majd ezt követően 10 percben a szolgáltatásuk hasznosságát és üzleti modelljét is. A prezentációkat követően a termékeket ki is próbálhatják az érdeklődők a helyszínen kialakított kiállítótérben.

A legjobb megoldásokat bemutató cégek - a közönség szavazata alapján - elnyerhetik az IoT Live Show Award 2020 díjait, a "Legjobb előadó" és a "Legjobb megoldás" kategóriában. A közönségdíjak mellett szakmai különdíjakra is számíthatnak a versenyzők, amelyet a Deloitte Magyarország, a Cisco Systems, az IT Business és a Telenor Magyarország ad át az általa legjobbnak tartott IoT megoldásért.

A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény online is követhető, amely a weboldalon (www.iotliveshow.hu) történő regisztrációval díjmentesen érhető el bárki számára.

(Forrás: itmozaik.co.hu;MTI | Kép: pixabay.com)