Jump to content

A te mozid

2019. 12. 23. 17:27

Olyan ingerekben gazdag világban élünk, hogy igényünk van az elvonulásra, az elcsendesedésre. Csak arra várunk, hogy nyugalom és csend vegyen körül. (X)

Ültél már úgy a fotelben, hogy a tévére meredtél, de semmire nem emlékszel, hogy mit láttál? Csak ki szeretted volna az elméd üríteni. Nos, ezt felejtsd el! A Panasonic TX-GZ2000-el ez lehetetlen!

A karácsonyhoz közeledve egyre erősödnek bennünk azok a vágyak, hogy reggelente ne kelljen kapkodva kikelni az ágyból, hanem átadhassuk magunkat a tévé nyújtotta élményeknek. Mi értelme azonban a nagy műsorválasztéknak, ha azt nem élvezhetjük megfelelő minőségben?!

A Panasonic GZ2000 most olyat nyújt, amivel megerősödik bennünk az a vágy, hogy a televízió társaságában töltsük akár az egész napot. Az egészségtudatos életmódnak ugyan ez ellentmond némileg, de van az a nap, az az időszak, amikor megérdemeljük. A karácsony és a szilveszter is ez lehet.

Add meg magadnak az élményt és a lehetőséget az olyan aktív vizuális élménynek, amelyet a GZ2000 kínál. A televízió önmagában dekorációja, kiegészítője az otthonunknak. A keskeny méreteinek maximálisan ellentmond az szín- és hanghatás, amelyet a csúcstechnológia szolgáltat. A 4K OLED panel olyan tiszta színvilággal tükrözi a valóságot, hogy elfelejtjük mi a valóság. A TV-ben látottakat élethűen mutatja. A színeket a fényerőhöz igazító Dynamic LUT rendszer segíti. Bármilyen formátum lejátszása esetében a legjobb kép- és hangminőséget testesíti meg a GZ2000. Hollywood szakemberei értenek a filmekhez, ezért az általuk újragondolt és finomra hangolt rendszer az, ami hihetetlen részletgazdagsággal ajándékozza meg a nézőket.

Képminőségében is csúcson teljesít a Panasonic új modellje, de a hangra sem lehet panasz. A mozihangzás köszönhető annak, hogy a világon először felfelé sugárzó hangszórókkal látták el. A Dolby Atmos hangzás emeli az otthoni tévézés élményét moziszerűvé. Semmi sem a véletlen műve. A Panasonic audiomárkája, a Technics, amelynek szakemberei munkálkodtak azon, hogy erőteljes és dinamikus hanghatáshoz juttassanak.

A Panasonic GZ2000 maga egy műalkotás, amellyel a filmeket, de akár a sportműsorokat művészi tökéletesség szintjére emeli. A tökéletesség a valóságosságban rejlik a GZ2000 esetében.

(Forrás: Szerkesztőség)