Jump to content

Nyilvánosságra hozták a NBCUniversal streaming szolgáltatásának nevét

2019. 09. 23. 16:00

Az NBCUniversal streaming végre megkapta hivatalos nevét, amely nem más, mint a Peacock. A név az NBC ikonikus logóját vette alapul, ahol a színes páva a TV képernyőjének alján ül.

Ezzel egyúttal tisztelegni szeretnének a NBCUniversal gazdag filmörökségének, melyhez olyan filmek, TV-sorozatok, karakterek és franchise-ok tartoznak, amelyek mindig is a popkultúra középpontjában voltak, és továbbra is meghatározzák a szórakoztatóipar jövőjét – tudatta a sajtóközlemény.

A streaming szolgáltatás eredeti sorozatokat fog kínálni, amelyeket olyan alkotók fognak készíteni, mint Mike Schur (Hiba a paradicsomban) és Sam Esmail (Mr. Robot). Előbbi felügyeli a Punky Brewster komédia újraindítását, míg utóbbitól érkezik egy új sci-fi sorozat, a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica).

A szolgáltatás által elérhetőek lesznek különböző kasszasikerek és kritikusok által elismert filmek, amelyek a Universal Pictures, a Focus Features, a DreamWorks Animation, az Illumination és a Hollywood legnagyobb stúdióiból származnak – olvasható a sajtóközleményben.

Ezen felül a Peacock kihasználja az NBCUniversal páratlan képességét arra, hogy késő esti órákban is az aktuális tartalmak széles skáláját biztosítsa nemcsak hírek, de sport tekintetében is a tévénézőknek.

 A Peacock 2020 áprilisában indul több mint 15 000 órás tartalommal. Az árakat az áprilisi indulás előtt teszik közzé, de annyi biztos, hogy elérhető lesz hirdetés-támogatott és hirdetésmentes változatban is.

(Forrás: itmozaik.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)