Jump to content

RIVER Rapid – A világ legkisebb 5000mAh-s energiabankja

2018. 09. 26. 15:52

Olyan kompakt energiaforrást keresünk, amely társunk lehet utazás közben a munkában és a szórakozásban egyaránt? A RIVER Rapid hordozható egysége szíves örömest áll a szolgálatunkba.

Ha kell egy kis energia útközben, akkor vigyünk magunkkal egyet az EcoFlow RIVER Rapid hordozható 5000mAh-s töltőállomásából, amivel pillanatok alatt feltölthetjük eszközeinket. Ne tévesszen meg minket az energiabank hihetetlenül kompakt mérete. Ez a kis apróság annak ellenére, hogy súlyra nem több 3,6 unciánál, képes akár 50 perc is ellátni árammal egy MacBook Pro laptopot. Csatlakozóit tekintve egy USB-C (18W) és egy USB Qualcomm Quick Charge 3.0 (18W) port kapott rajta helyet, mely utóbbi garancia rá, hogy egy okostelefont vagy egy GoPro kamerát pillanatok alatt feltölthetünk vele.

Kompakt méret és kiváló minőség. Ha ezt a kettőt keressük, akkor a RIVER Rapid lesz számunkra a tökéletes választás, de ez még nem minden. A RIVER Rapid töltőállomása napenergiával is újratölthető, így nem csak kényelmes és gyors, de ráadásul környezetbarát megoldás kütyüjeink feltöltéséhez.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)