Jump to content

iHome Outdoor SmartPlug – Egy okos dugalj, ami odakint sem hagy cserben

2018. 01. 30. 05:31

iHome Outdoor SmartPlug nem csak hogy megállja a helyét kültéri felhasználás esetén, de közben remekül működik több virtuális asszisztenssel és más okosotthon platformmal.

Az választási lehetőségeink meglehetősen limitáltak, ha kültéri okosdugaljt keresgélünk, de a helyzet nem reménytelen, ha nem sajnáljuk a pénzt a megoldásra. Akadnak persze pénztárcabarát kategóriába eső alternatívák is, mint amilyen az iDevices Outdoor Switch 50 dollár körül vagy ha ennél is jobb árat szeretnénk anélkül, hogy a minőség rovására menne a spórolás és egy csatlakozóval is beérjük, akkor itt van nekünk a 40 dolláros iHome Outdoor SmartPlug.

Az iHome Outdoor SmartPlug egy meglehetősen jól teljesítő, megbízható kültéri okosdugalj egyetlen egy eszköz csatlakoztatására. Működtetéséhez szükségünk lesz egy GFCI aljzatra és 2,4GHz-es vezeték nélküli internetkapcsolatra. A készülék maximum 120V AC, és 15A (1,800W) felvételével birkózik meg. Ha hardveres oldalról minden rendben, akkor már csak az Android és iOS változatban is létező iHome Control alkalmazást kell letöltenünk, hogy beállíthassuk az új szerzeményünk.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)