Jump to content

Elon Musk cégétől már akár lángszórót is vásárolhatunk

2018. 01. 29. 07:26

Emlékszünk még Elon Musk forgalomkerülő alagutak fúrására létrehozott vállalkozására, a The Boring Company-ra? Nos úgy tűnik, hogy a cégnél forrósodik a helyzet.

A SpaceX, a Tesla és a Boring Company vezérigazgatójától, Elon Musk-tól már megszokhattuk, hogy időről-időre előáll valami olyan ötlettel, amiről a világ egyik felének leesik az álla, a másik fele meg azt mondja, hogy áh, ezt úgyse csinálják meg. Legújabban például az a hír járta, hogy a The Boring Company céges sapkái után a céges lángszórók következnek majd. Tavaly decemberben Elon Musk még ki is írta ezt Twitterre, de szokás szerint nem akarták szegényt komolyan venni.

Most pedig tessék, minden kételkedés ellenére mégis csak újra feltűnt a The Broing Company emblémás céges kézi lángszóró. A The Verge szerint előző héten tűnt fel néhány netezőnek  a boringcompany.com/flamethrower oldal, ahonnan már 500 dollárért elő is rendelhető ez a praktikus alkalmatosság. Ezért a pénzért a cég szerint a világ legbiztonságosabb lángszórója lehet a miénk, de ha mégse lennénk olyan biztosak a dolgunkban, akkor további 30 dollárért egy ugyancsak céges emblémával ellátott tűzoltó készülékre is lecsaphatunk.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: The Boring Company)