Jump to content

Jönnek az Alexa és a Google Asszisztens támogatta Whirlpool termékek

2018. 01. 08. 17:09

Végre a Whirlpool intelligens gépiet is igazán megfertőzte napjaink legmenőbb kütyütrendje. Ugyan eddig is akadt már a cég fegyvertárában pár hangasszisztenssel kompatibilis berendezés, de mostantól teljes gőzzel ráfekszenek a témára.

A Whirlpool leleplezte az idei CES-en a 2018-as felhozatalát, amelyek között már több olyan az Amazon Alexa és a Google Asszisztenssel kompatibilis berendezést is felfedezhető, amelyeket a virtuális asszisztensek révén az okoshangszórókról vagy az okostelefonokról is vezérelhetnek majd a boldog tulajdonosaik.

Az okostelefonunk alkalmazásából vagy a virtuális asszisztenseket megkérdezve kideríthetjük majd, hogy mennyi idő maradt még a mosásból a mosógépnek vagy, hogy mikor végez a mosogató programja.  Állítanánk a hűtő hőmérsékleten? Ehhez sem kell többé majd az újunkat se mozdítani, ha akad egy az otthonunkban a Whirlpool legújabb Alexa és Google Asszisztens kompatibilis hűtőszekrényeiből. De akad itt még receptkeresős mikrohullámú sütő, értesítést küldő szárító vagy olyan Smart Energy Star tanúsítvánnyal rendelkező mosogatógép, ami képes kommunikálni otthonunk Nest termosztátjaival, hogy programját csak akkor indítsa be, amikor már elmentünk dolgozni.

A Whirlpool egyelőre nem osztott meg árakat, de lévén a 2018-as termékeiről van szó, valamikor a tavasz folyamán úgy is ki fog derülni mindenről, hogy mennyi az annyi. Ideje felkészülni a jövőre!

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Whirlpool)