Jump to content

Folytatódik az Asus űrhajó formájú routerjeinek dicsőséges története

2018. 01. 08. 17:28

Szélesebbnél szélesebb sávszélesség és antenna rengeteg – legjobban így lehetne leírni az Asus újonnan bemutatkozó csúcskategóriás RT-AX88U szuperrouterjét.

Megérkezett az útvonalválasztó egységek új királya, méghozzá egy routerhez mérten igen dögös formában. Egyszerűen őrületes látványt nyújt az Asus RT-AX88U és akkor még rá se néztünk a specifikációjára. Pedig érdemes ránézni az eszköz tulajdonságaira is, ugyanis a brutális külső egy még brutálisabb belsőt takar. Az Asus már ősszel az IFA-n megígérte, hogy az RT-AX88U lesz az első 802.11ax kompatibilis Wi-Fi router, amely elemeltben akár 6000Mbps sebességre is képes. Ehhez persze nem elég egy ilyen router, hanem otthonra is kell egy olyan sávszélességű internet és 801.11ax kompatibilis hardver, ami ki is tudja használni a router adottságait. Hovatovább ennek a fenevadnak 8 darab Ethernet portja is akad az olyan eszközeink számára, amelyeknél nem tényező a mobilitás.

Az Asus se árat se megjelenési dátumot nem akart még elárulni az RT-AX88U-hoz, de mi fogadni mernénk rá, hogy már nincs messze az a nap, amikor a router leendő szerencsés tulajdonosai boldogan téphetik majd fel a készülék csomagolását. Addig meg lehet vigasztalódni a nézegetésével.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Asus)