Jump to content

Az Asus tökéjre vitte a három monitoros felállást

2018. 01. 08. 16:02

A legérdekesebb kiegészítő, amit az Asus hozott az idei CES-re egyáltalán nem mondható újszerű technológiának, de kétség kívül olyasmit nyújt, amit eddig sehol máshol nem kaphattak meg a játékosok.

A ROG Bezel-free Kit kifejezetten olyan gamereknek készült, akik többképernyős megoldást keresnek kompromisszumok nélkül. Mert hát váljuk be, szép-szép három monitor bevonásával panorámából nézni kedvenc játékainkat, de totál belerondít az egészbe, hogy ott vannak azok a fránya hézagok, amit a monitorok szélei okoznak. Az Asus most bemutatott kiegészítő készlete pedig pontosan ezt a problémát hivatott felszámolni, méghozzá hosszúkás, szögletes képernyőcsíkokkal. Ezeket a csíkokat 130 fokos szögben lehet felszerelni a monitorok találkozásánál és a monitorok közötti üres részt szépen kitöltik azt az illúziót keltve, hogy tulajdonképpen azok egy képernyőt adnak ki. Az Asus szerint hosszú tesztelés után jutottak arra, hogy a legtökéletesebb hatás érdekében ez a 130 fokos szög a legideálisabb, ha esetleg azon tanakodtunk volna, hogy ugyan mi a bánatért pont 130 fokos szög kell oda.

A Bezel-free Kit még az idén kapható is lesz. Ha minden a tervek szerint megy, akkor 2018. első felében már be is vásárolhattuk belőle, habár árat még nem mellékeltek hozzá.

Ha pedig már Asus, akkor azt is megemlítenénk, hogy a cég a CES-en a legújabb Strix Flare gamer billentyűzetet és a világító perifériáink LED-es fényeit szinkronizálni hivatott Aura Terminalt is bemutatta, amelyekről hamarosan külön és reszeltessen is beszámolunk.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Asus)