Jump to content

Parancsra nyílik a Simplehuman legújabb szemetesének fedele

2017. 01. 10. 18:00

Két dolgot jelenthet, ha az ember már a szemeteséhez beszél, és nem vagyunk benne biztosak, hogy bármelyik verzió jónak mondható, de legalább az egyik megmosolyogtat.

Tegyük fel, hogy nem őrültünk meg és nem szállták meg Transformers szerű lények a szemetesünket, mi mégis beszélni szeretnénk hozzá, mert csak. Ahhoz, hogy ennek bármi értelme legyen szükségünk lesz egyre a Simplehuman által tervezet szemetesekből, ami nem csak a diliházba való beutaltatástól ment meg minket, de még praktikus is.

Kidobni való szemetünk van, de undorodunk hozzányúlni a szemeteshez? Semmi gond. Az „open sesame” (szezám tárulj) parancsot rávakkantjuk a szemetesre és az készségesen kinyitja nekünk fedelét, hogy aztán mély áhítattal várja az általunk bele szánt különlegességek befogadását.

Talán a lustaság kimaxolására való törekvésnek tűnhet egy ilyen szemetes beszerzése és jó eséllyel az is, de ugyanakkor elkerülhetünk vele egy csomó potenciális baktérium kontaktust, plus a világban ahol okostükör adja a reggeli szépítkezési tanácsokat és az intelligens hűtő mondja a receptet az ebédhez, amit az okossütőben készítünk el, na ott kell egy szemetes aki megért minket.

A „készülék” egy tartályos változata 180, míg a dupla kivitel 230 dollárba fáj. Mindkettő valamikor március környékén kerül a polcokra és attól függően, hogy hol vásároljuk meg, más-más parancsokra hallgathat majd. Például Mexikóban „Abierto”. Hogy Magyarországra elér-e ez az csodálatos találmány lokalizált kivitelben az kérdéses, de az árát figyelembe véve, amúgy is csak akkor érdekelne minket igazán, ha ennyi pénzért le is tudná vinni magát.

(Forrás: waste360.com Kép forrása: waste360.com)