Jump to content

Kickstarteren landolt a Samsung által bemutatott okosöv

2016. 09. 07. 12:00

Ezzel az okosövvel elkötelezhetjük magunkat a derékbőségünk növekedésének megzabolázása mellett és közben még a nadrágunk is fennmarad.

Még évelején a CES-en találkozhattunk a Samsung spinoff cége, a Welt által készített okosövvel, ami nem csak a derékbőségünket képes követni, de a lépésünket is. Mindemellett megmondja, hogy túl sokat ülünk-e (ami ügye egészségtelen), figyeli az étkezési szokásainkat és még a nadrágunkat is a helyén tartja. Persze ez utóbbi nem meglepő egy övtől, de pont ez a szép ebben a szerkezetben. A szíj egy normál szíj. Az összes technikai rész a csatba van építve, így tényleg gond nélkül használható. Az öv mellé természetesen egy alkalmazás is dukál, aminek segítségével könnyedén ellenőrizhetjük a mért adatokat.

Maga a kivitelezés is elég elegáns, de kellően visszafogott ahhoz, hogy szintre bármilyen alkalomra felvehessük ezt az egészségfigyelő övet. A kérdés csak az, hogy elköteleztük-e magunkat annyira a testünk karbantartása mellett, hogy egy ilyen szókimondó adatokkal kecsegtető kütyüt tekerjünk a derekunkra. Ez persze már csak rajtunk múlik, illetve a pénztárcánkon. Bármikor berendelhetünk magunknak egyet 119 dollárért, de most, hogy az öv Kickstarteren is debütált esélyünk van 99 vagy akár 69 dollárért is bevásárolni belőle. Kérdés csak az, hogy menyire vagyunk gyorsak.

(Forrás: kickstarter.com Kép forrása: kickstarter.com)