Jump to content

Hajlított kijelzős lesz az Acer következő csúcskategóriás Gamer laptopja

2016. 09. 03. 14:00

Az Acer mérnökei nem szórakoztak, amikor a következő Gamer laptopot kellet megtervezni. Egy igazi szörnyeteget hoztak létre, ami már a puszta megjelenésével is tekintélyt parancsol.

Nem kell többé az asztali konfigurációhoz ragaszkodni, ha hajlított képernyős összeállítást szeretnénk. Az Acer elhozza nekünk ezt a technológiát a laptopok világába is. Az IFA rendezvényen mutatta be az egyik legújabb és legextravagánsabb készülékét a gyártó, ami a beszédes Predator 21 X nevet viseli. Valóban egy igazi ragadozóval van dolgunk, ami nem csak a világ első hajlított képernyős laptopja, de még mellé igen csak dögös is. A laptop 21 hüvelykes kijelzőjén 2560x1080-as felbontásban csodálhatjuk mindazt, amit a két darab Nvidia GeForce GTX 1080-as videokártya megjelenít nekünk. Egy igazi Gamer laptopról van szó ez már ránézésre is kiderül a laptopról, amit a két bivalyerős videokártya és a 7. generációs Core processzor is alátámaszt. Továbbá ahogy az új laptopok ebben a kategóriában, úgy ez a készülék is Tobii Eye tracking technológia támogatással érkezik. A kivalló hangzásról pedig egy 4.2-es rendszer gondoskodik, ami nem elírás, valóban két mélynyomó és négy hangszóró található ebben a szörnyetegben.

A Predator 21 X a maga 8 kilós súlyával nem az a tipikus utazó laptop, de hát nem is arra van, hogy word-ben dolgozgassunk rajta a vonaton. Ez a laptop kérem harcra született. Az online csataterek meghódítására és ellenségeink megsemmisítésére. Legalábbis külsőre egy az egyben ezt az érzést kelti az emberben, az egyszer biztos.

Az Acer árról még nem nyilatkozott, de erre a laptopra a 2017 előtt ne is számítsunk. Az ára pedig minden bizonnyal vetekedni fog a teljesítményével, erre akár fogadhatunk is.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: acer.com)