Jump to content

Aura – A világ legerősebb all-in-one PC-je

2016. 06. 01. 12:00

A gigantikus egybegépek trendje még javában tart. Sőt, új élharcost kapott a kategória a Digital Storm játékosoknak szánt szupererős Aura PC konstrukciója által.

Az all-in-one gépek kevés embernek tűnhetnek jó választásnak. Aki helytakarékos megoldásra vágyik, az vesz egy laptopot. Aki erős asztali gépet szeretne, az meg inkább összerak egyet magának mintsem, hogy a komoly felárral megáldott egybe gépekből válogasson. Valahogy azonban mégis megvan a közönsége ezeknek az összeállításoknak még a gamer világban is. Ezt a hullámot lovagolja meg a Digital Storm Aura all-in-one PC-je is.

Az Aura esetében nem fukarkodtak az erővel. Egy 10 magos Intel Core i7-6950x processzor és egy NVIDIA GeForce GTX1080 GPU került az összeállításba 32 GB memóriával. A látványról pedig egy 34 hüvelyk átlójú, 21:9 képarányú, 3440×1440 pixel felbontású, hajlított képernyős megjelenítő gondoskodik.

Tagadhatatlanul az Aura a legerősebb all-in-one PC momentán a piacon és egyértelműen játékosoknak szánták. Ráadásul a hihetetlen teljesítmény mellé még jól is néz ki a cucc, csak egy probléma van vele, de ezen nem fogunk meglepődni: Pont olyan drága, mint amilyen jó. 1999 dollárt (kb. 564 000 forintot) kérnek el az Aura all-in-one számítógépéért, amit akár most rögtön meg is rendelhetünk a Digital Storm oldalán.

(Forrás: digitalstorm.com)