Jump to content

A drónversenyzés egyre könnyebb és olcsóbb

2016. 04. 17. 13:00

Kipróbálnád magad a drónversenyzők között? A RotorX kicsi, gyors és relatíve olcsó drónokat kínál FPV kontrollerrel, mindössze 499 dollárért.

Hol is kezdjük, ha belevágnánk a drónversenyzés izgalmaiba? Kezdetnek biztosan el kellene költenünk párszáz dollárt alkatrészekre és még párszázat egy kontrollerre. Kéne egy monitor vagy egy szemüveg is hogy kövessük a drónunk mozgását, no meg pár óra még az egész rendszer összeszereljük a drónunkkal. Bizony ez így elég költséges és komplikált időtöltéshez fajulhat, amit lehet már annyira nem is fogunk élvezni a végére.

Ettől ment meg minket a RotorX RX122 Atom V2-es kifejezetten versenyzésez összeállított ajánlata. Ez a rendszer összeszerelhető egy fél óra alatt szemben a konkurenciától várható akár félnapos bonyodalommal. A dolog szépsége, hogy nem csak egyszerűbben, de olcsóbban is megússzuk az egész kalandot, ha a RotorX kütyüje mellett döntünk. Az első 50 támogatja az Indiegogo kampányuknak 499 dollárért, a következő 200 támogató 549 dollárért jut hozzá a teljes csomaghoz, ami tartalmazza a beépített monitorral szerelt kontrollert is. Ha csak az Atom drónra fáj a fogunk önmagában azt már 299 dollárért is megkaphatjuk, ha az első 50 szerencsés támogató között pályázunk rá. Ha pedig ambiciózusabb vágyaink vannak, akkor nekünk találták ki a 849 dolláros prémium csomagot, amit egy Fat Shark Dominator V3 FPV szemüveggel is megspékeltek.

(Forrás: engadget.com)