Jump to content

Szeretnéd tudni, hogy mi van a levegőben? Ez az okos légtisztító megmondja

2016. 04. 16. 16:00

A légtisztítók általában nem igazán arról híresek, hogy erősek és okosak lennének, de most mi mutatunk egy kivételt a Sprimo légtisztító személyében.

A Sprimo egy közösségileg finanszírozott légtisztító, ami nem csak, hogy effektívebb a hagyományos riválisainál (állítólag 50-szer hatékonyabb), de ráadásul ízlésesen megtervezett és okos darab. Megtudja mondani számunkra a levegő összetételét és minősíteni, hogy tudjuk mennyire tiszta is valójában. Az eszköz arra is javaslatot tesz, hogy milyen szűrőt érdemes használnunk (például pollen ellenit) vagy, hogy cserélnünk kell-e a jelenlegit.

Kétség nem fér hozzá, hogy egy nagyszerű és hasznos eszközzel van dolgunk, de az ára is ennek megfelelően alakul. 319 dollárt kérnek el érte és további 59 dollárba fájnak a tartalék szűrök. Ráadásul a készülék még nincs kész és csak 2017 februárja után kaphatjuk kézhez legkorábban, ha most beruházunk rá. Mindazonáltal ez egy megfizethető ár, ha egy kifinomult légtisztítóra van szükségünk, vagy csak nagyon szennyezett a levegő ahol élünk.

(Forrás: engadget.com)