Jump to content

Önszárító dzseki Marty McFly-módra

2015. 12. 20. 13:00

Valószínűleg egy rajongót sem kell megkérdezni emlékszik-e, miért volt különleges Marty McFly dzsekije a Vissza a jövőbe című filmekben. Az ikonikussá vált darab az önszárító funkcióval együtt akár a következő évi Halloween jellemzünk része is lehet egy startupnak köszönhetően.

A Vissza a jövőbe trilógia méltán vált rengeteg ember kedvencévé, de azon túl, hogy fantasztikus, korszakalkotó filmek rengeteg jó ötlettel is szolgáltak napjaink fejlesztőinek, mérnökeinek. Hogy csak néhányat említsünk: ujjlenyomat-olvasós biztonsági rendszer otthonunk védelmére? Pipa. TV, melyen egyszerre több csatornát nézhetünk? Pipa. Multimédiás szemüveg? Pipa. Időgép? Oké, az még pont nincs, de egy Falyon nevű startupnak köszönhetően Marty Mcfly híres önszárítós dzsekije már a miénk lehet. A dzseki egy az egyben a filmben látott darabra hajaz, azzal a különbséggel, hogy ennek azért kell, 1-2 perc mire tökéletesen megszárad és talán több is, ha egy tóba vetjük magunkat vele.

Sajnos a Vissza a jövőbe napról lecsúsztak a készítők termékükkel, de ha a Kickstarter kampányban ígérteknek megfelelően 2016 áprilisára elkészülnek vele, akkor a jövő évi Marty Mcfly Halloween kosztümünknek már a része lehet.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József