Jump to content

A HP és a Movado szerelemgyermeke: BOLD Motion okosóra

2015. 11. 17. 14:00

Az okosórák végre kezdenek hasonlítani az igazi karórákra. A Movado svájci óragyártó és a HP közös gyermeke mindent tud, amit egy okosórától elvárhatunk (jelzi az emaileket, üzeneteket, hívásokat, akár a léptünket is nyomon követi) és még mellé letisztult eleganciáját is élvezhetjük.

A BOLD Motion egyaránt kompatibilis androidos és iOS készülékekkel, melyekhez Bluetooth segítségével kapcsolódik. A 44 milliméteres rozsdamentes acélházba rejtett HP technológia a fekete számlap felett LED-fények felvillanásával tudatja velünk, hogy most épp emailünk jött vagy hívást kaptunk. Elsőre furcsának tűnhet, hogy meg kell tanulnunk az okosóra jeleit, de hosszú távon igen praktikus és egyszerű visszajelzés a LED-es rendszer a felhasználó felé.

Az „Engineered by HP” névre keresztelt program keretein belül nem a BOLD Motion az első divatos kiegészítő, melybe HP technológiát csempésztek. Korábban hasonló egyesülés gyümölcseként láthattuk megszületni a MB Chronowing okosórát, illetve a HP Mini 210 Vivienne Tam Edition netbookot.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József