Jump to content

Kiszivárgott a Samsung Galaxy View tablet kinézete

2015. 10. 28. 10:00

Nehéz vizualizálni egy 18,4”-os tabletet referencia nélkül. Ennek ellenére azonban, ha szeretnél előzetesen egy kicsi rákukkantani a Samsung hamarosan bemutatkozó, túlméretezett készülékére, a Galaxy View-ra, akkor az evleaks kiszivárgott infóinak hála a lehetőség már adott.

A dél-koreai gyártó először szeptemberben mutatta meg a közönségnek a tabletet és a hozzátartozó Microsoft Surface-szerű állványt. A különböző viszonteladók listáiból azóta kiderült, hogy az eszköz 32 GB-os verziója 600 dollár körül kerül majd forgalomba.

A GSM Arena további pletyka értékű adatai szerint a készülékben egy Exynos 7580 SoC, egy fullHD kijelző, 32 GB tárhely és 2GB RAM fért még el. A microSD bővítést a hírek szerint a Galaxxy View 128 GB-ig támogatja. Az alap, csak WiFi-vel rendelkező modellt egy 3G és egy LTE kiadás kíséri majd, ám várhatóan kicsivel drágábban, mint a basic kiadás.

Mivel maga a 600 dollár is olcsóbb, mint az szimpla iPad Pro, ezért nem lennénk meglepve, ha a teljes sorozat olcsóbb lenne, mint az Apple kisebb, ám még így is nagy tablete.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra