Jump to content

Android Wear órával és csuklópántokkal rukkolt elő a Fossil

2015. 10. 22. 16:00

A Fossil ráérős tempóban készítette elő sajátmárkás hordható kütyüit, míg végre sor került a széria bemutatására. A divatcég által prezentált Fossil Q és a hozzá illő csuklópántsorozat az Intel technológiáját rejti magában.

A legkiemelkedőbb darab minden kétséget kizáróan a Q Founder (a bevezető képen), mely a Fossil régen várt Android Wear okosórája. A köralakú, ízléses kiegészítő nagyban hasonlít a nyár folyamán már pletykaként emlegetett darabra. Újdonság azonban azóta a hozzá tartozó különleges alkalmazás, mely nem csak fitnesz adataidat naplózza, de igyekszik kíváncsiságra is bátorítani, ami körülbelül annyit tesz, hogy rendszeresen bíztat rutinod felrázására. Az óra először a karácsonyi időszakban lesz beszerezhető nagyjából 275 dolláros áron.

Amennyiben túlzásnak érzel egy okosórát, akkor is érdemes a cég csuklópánt triójával szemezned, melyek közül Q Grant (175-195 dollár) már-már egy hagyományos órára hasonlít. A készülék szintén számos fitnesz funkcióval bír, kézbesíti notifikációidat és különböző LED-ek és vibrációk útján kommunikál. A szerényebb Q Reveler és Q Dreamer azonban már inkább a klasszikus csuklópántok táborát szaporítják. A maguk 125 dolláros árával a fitnesz követő kütyük főleg külsejükkel hódítanak, mely becsületére válik a divatmárkának. Mindhárom eszköz egyaránt működik majd Android telefonok és iPhone-ok kísérőjeként a fentebb említett Fossil applikáción keresztül.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra