Jump to content

Még több fitnesz feature az Adidas Fit Smartban

2015. 10. 20. 12:00

A szoftverfrissítések néha igazán életet lehelnek a már létező hardverekbe, ahogy az most is történt az Adidas Fit Smart viselhető kütyüjének frissítése során. A tavaly bemutatott, csuklón hordható eszköz ezt megelőzően egy az átlagot is alulmúló darab volt, ám végre felér a versenytársakhoz.

A Fit Smart a kalóriafigyelés mellett szívritmust, megtett távolságot, tempót és lépéseket számolt az első naptól kezdve. Az Adidas azonban most az összegyűjtött adatoknak egy új statisztikaszervező appot, a Train and Run-t adja, mely iOS és Android verzióban is elérhető lesz. Korábban a Fit Smart társalkalmazása az edzések levezénylésére, tréningtervekre és szívegészségre fókuszált.

Az új statgyűjtő feature-nek hála a kütyü végre képes nyomonkövetni adataidat és hozzád illő napi- illetve heti célokat kitűzni. Ezzel a Fit Ssmart utolérte a Nike FuelBand SE és a Jawbone Up3 nyújtotta lehetőségeket. Azt nem egészen értjük, hogy az Adidas-nak miért telt egy évben versenyképessé tenni saját kütyüjét, ám örömmel látjuk, hogy újabb egyenértékű opcióval bővül a piac.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra