Jump to content

A Skype végre támogatja az Android Weart

2015. 10. 02. 13:00

Ha már régóta várod a napot, hogy skype-olhass Android Wear okosórádon, akkor eljött az ideje, hogy amilyen gyorsan csak lehet, frissíts. Az üzenetküldő végre támogatja a viselhető kütyüket, így ezt követően csuklódon fogadhatsz üzeneteket, válaszolhatsz sablonokkal vagy kipróbálhatod a voice-to-text feature-t.

A válaszadás során akár emojikat is bevethetsz, akárcsak az Apple Watch Skype szolgáltatásában. A kis hangulatjelek használatához előhívhatod a benned rejtőző művészt vagy beérheted az egyszerűbb rajzolgatós megoldással, hiszen az applikáció képes felismerni az olyan firkákat is, melyekre egy elsőosztályos sem lenne büszke. A lényeg, hogy elég valami tessék-lássék skiccet összedobnod az óra felületén.

További nagyszerű újdonság, hogy az app segítségével fogadhatsz hívásokat az óráról. Persze ezeket a Skype rögötn a telefonosra irányítja, de egy Bluetooth mikrofon és headset segítségével beszélgethetsz rögtön a telefon előbányászása nélkül.

A Skype specifikusan először csak a Moto 360, a Huawei Watch, az LG Watch Urbane és az ASUS ZenWatch készülékeket sorolta fel olyan eszközökként, melyeken az üznetküldő működik majd a bejelentés szerint. Ennek ellenére azonban nem említenek más limitet, így nyugodtan megpróbálhatod letölteni olyan eszközre is, mely nem szerepel a listán.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra