Jump to content

Végre hordhatónak tűnik az új Microsoft Band

2015. 09. 21. 12:00

A Microsoft eredeti Band kiadására sokan sok mindent mondtak, ám aligha nevezte bárki is a csúfocska pántot „divatos kiegészítőnek”. A cég második viselhető kütyüje végre kicsit kevésbé tűnik otromba sporteszköznek, sőt lassan felér kihívói designjával.

A következő generáció talán kevesebb szurkálódó megjegyzést kap a publicisztika részéről design fronton. Legalábbis akkor, ha hitelesek a MicrosoftInsider képei, melyek állításuk szerint a Band második szériájáról készültek.

Az íves design és a korábbi pletykáknak megfelelően fémmel kidolgozott elemek végre némi stílust kölcsönöznek a Bandnek, melynek már komoly szüksége volt egy efféle megújulásra.

Arról egyelőre nem sok mindent tudunk, mennyire frissült fel a Band belseje, ám több helyről is hallottuk, hogy a pánt képes lesz számlálni a megmászott lépcsőket és más magasság változásokat. Szintén rejtély, hogy mikor jelenik meg az új generáció, ám a Microsoft október 6-ai konferencia-show-jának közeledtével van legalább tippünk, így nem lepődnénk meg nagyon, hogy a redmondi cég nem csak telefonokkal és tabletekkel készülne a közelgő eseményre.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra