Jump to content

Apple: új színekben kapható a Watch Hermes pánttal

2015. 09. 10. 10:00

Az Apple még egy kicsi stílust és divatot csempészett a Watch egyébként is bőséges kínálatába. A frissen bejelentett színek és vadonatúj szíjak még nagyobb teret hagynak, hogy vásárlóként kiéld úri ízlésedet.

A cég egy francia luxusmárkával, a Hermes-szel fogott össze a kézzel varrt bőrszíjak bevezetésén, mely klasszikusabb érzést kölcsönöznek az óráknak, mint a műanyag vagy akár a fém pántok. A drágább Double Tour Watch modell szíja kétszer tekerhető a csukló köré és előreláthatóan nagyjából 1 250 dollárba kerül (csak a 38 miliméteres Watch verzióval lesz elérhető), míg a Single Tour 38 és 42 miliméteres kiadásai 1 100 dollárnál kezdődnek. A tökéletes hatás érdekében, a szíjakhoz illő új Hermes órafelületek is megjelentek. Csak remélni merjük, hogy ezeket az ár már tartalmazza.

Amennyiben a fenti összegeket sokallod, Cupertino akkor is tartogat számodra izgalmas újdonságokat. A nagyjából tíz újonnan bemutatott Sports Watch verzió is épp elég teret enged az önkifejezésre. Például, ha a Space Black rozsdamentes acél kiadás tetszik, de a 38 miliméteres változatért nem szeretnél 1050 dollárt fizetni, akkor most 550 dollárért beszerezheted közeli rokonát a Black Sport Band pánttal fémszíj helyett. Szintén frissen jelent meg a kínálatban a cég legújabb limitált kiadású, speciális ajánlata, a rozsdamentes acélból készült Product Red Watch, mely vörös pánttal és hozzáillő órafelülettel körülbelül 50 dolláros áron jelenik meg. A belőle származó bevételek egyrésze az AIDS ellen küzdő szervezeteket támogatja.

Az új szíjak melllett rózsás-vöröses arany és klasszikus arany Sport modelleket is bejelentett az Apple, melyek ugyanannyiba kerülnek majd, mint a létező anodizált alumínium Sport Watch órák. (350 dollár a 38 miliméteres és 400 dollár a 42 miliméteres esetében). Ez természetesen nem véletlen. A Watch Sport innentől ugyanazokban a színekben lesz elérhető, mint a legfrissebb iPhone 6s és 6s Plus A kínálat tehát Silver Aluminum (ezüst alumínium), Space Gray (űrszürke), Gold (arany) és Rose Gold (vörösarany) színekre bővült.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra