Jump to content

Lenovo AIO 700: egy minden-egyben PC bestia

2015. 09. 05. 10:00

Még akkor is, ha azok közé tartozol, akik sosem kedvelték az egybeépített all-in-one számítógépeket, talán érdemes egy rövid pillantást vetned a Lenovo vadonatúj Ideacentre AIO 700-asára, mely a kategória kiemelkedő darabja.

A PC egy 24 vagy 27”-os 4K felbontású, multitouch képernyő mögött bújik meg, ahol többek között egy saját memóriával rendelkező, dedikált videókártya vár, míg a többi alkatrész is könnyen szervizelhető. Ez azt jelenti, hogy akár néhány komolyabb játék is elfut az AIO 700-on, míg a bővítési lehetőség szintén adott (ritka és megbecsülendő jellemző ez egy all-in-one PC esetében).

Az AIO 700 egyaránt beszerezhető lesz Intel vagy AMD CPU-val. Emellé egy Intel RealSense kamera is rendelhető lesz, mely a Windows 10-es bejelentkezéseket hivatott meggyorsítani.

Az újságírók közül sokan az IFA során máris beleszerettek a PC-be. A 24”-os AIO 700 ára azonban józanítólag hathat, ugyanis 1100 dollár a legolcsóbb modell, míg a nagyobb testvér 1900 dollárnál kezd. Mindkét kiadás októberben érkezik.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra