Jump to content

Samsung teaser: Galaxy View tablet

2015. 09. 04. 16:00

A Samsung az IFA sajtótájékoztatójának végére is tartogatott még egy szerény újdonságot. A rövidke teaser a Galaxy View tablet érkezését vetíti előre, melyről a nevén kívül egyelőre nem sokat tudunk.

A Samsungnak lassan szokásá válik, hogy akárcsak a szappanoperák, egy nagy „to be continued” felkiáltással zárja az eseményeket. Nem volt ez másképp az IFA sajtótájékoztatóján sem, ahol a Galaxy View tablet kapott egy rövidke teaser erejéig műsoridőt a zárásban.

A Gear S2 hivatalos bejelentését követően a Samsung marketingesei még egy hírt szerettek volna belezsúfolni a show-ba, így már jó előre tudunk a Galaxy View-ról. Természetesen a részletekkel kevésbé bántak bőkezűen, ám a képek ezt-azt így is sejtetnek. Az eszköz például úgy tűnik, hogy egy Surface-szerű támasztékkal rendelkezik, ám kérdés, hogy ez egy beépített elem vagy speciális kiegészítő. Hasonlóképpen sejtetés értékű a „think bigger” (gondolkozz nagyobban) és a „a new dimension of entertainment” (a szórakoztatás új dimenziója) mottó, melyek nagy és háromdimenziót imitálóan ívelt kijelzőt juttatnak eszünkbe.

További információkra sajnos csak a jövő hónap folyamán számíthatunk, ám akkor ígérjük, naprakészen tudósítunk az újdonságokról.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra