Jump to content

Sony: Hi-Res Audio fejhallgatók szóviccel

2015. 09. 03. 10:00

Úgy látszik a Sony minden egyes kiadott telefonnal egyszerre egy új kiegészítőt is bemutat, melyet csatlakoztathatsz hozzá. Ismerkedjünk meg H.ear On fejhallgatókkal, melyek nevén az angolul tudók talán egy parányit elmosolyodnak.

Az egész fület beborító tappancsok természetesen a cég szerint akkor muzsikálnak a legszebben, ha a Sony saját Hi-Res Audio számait játszatod le velük. Nem kevésbé magától értetődő, hogy a fejhallgatókhoz egy kompatibilis eszköz is szükséges, mely ezúttal az új Xperia Z5 család tagjait jelenti.

A készülékek a legínyencebb audiofilek ízlésének is eleget tesznek: a H.ear On teljesen zárt és egészen alacsony impedanciával (24 Ohm), 40 mm-es driverekkel, 5 Hz – 60 000 Hz-es frekvenciatartománnyal és 103 dB/mW érzékenységgel rendelkezik. Akit ez kevésbé fog meg, arra a Sony a színek kavalkádjával próbál hatni.

A fejhallgatók novemberben érkeznek először Amerikába, ahol darabja 200 dolláros áron lesznek beszerezhetőek (kb. 60 000 Ft) „izgalmas árnyalatokban” a bordó-pinktől, a cinóber vörösön keresztül a „zöldcitromsárgáig” (személyes kedvencünk).

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra