Jump to content

Olcsón érkezik az ASUS ZenWatch 2

2015. 09. 03. 16:00

Néhány hónappal ez előtt már láthattuk az ASUS ZenWatch 2-t, mely a cég második hódítási kísérlete az Android Wear készülékek piacán. A mai napon az első adatokat újabb fontos információk egészítik ki: az ár és az elérhetőség.

A nagyobb, 49 miliméteres modell 150 euróért, azaz nagyjából 45 000 Ft-os áron kerül a boltok polcaira, míg a valamivel szofisztikáltabb, kifinomultabb 45 miliméteres kiadás 170 euró, azaz mintegy 53 000 Ft lesz (a végleges szám az ÁFA, szállítási költség és néhány egyéb tényező függvényében változhat). Mindkét eszköz legkorábban okróberben kerül a forgalomba.

Mivel régen szóltunk már a készülék specifikációról, ezért egy kis emlékeztető erejéig hadd ismételjük magunkat: a kütyü új fémkoronát kapott, AMOLED kijelzővel és egy Snapdragon 400 processzorral. Mindkét óra támogatja a mágneses töltőkábeleket, mely előrelépés a korábbi műanyagos megoldáshoz képest, míg por- és vízálló tulajdonság tekintetében az IP67-es besorolást sikerült elérni.

A ZenWatch 2 megjelenésekor három színben lesz elérhető: ezüst, sötétszürke és vörösarany, melyek mellé egy egész sornyi gumi, bőr és rozsdamentes acél pánt közül válogathatsz gusztusod szerint.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra