Jump to content

Kiszivárgott a Moto 360 Sport

2015. 09. 01. 13:00

Már néhány illetéktelen kezekbe került információnak köszönhetően barátkozhattunk a Moto 360 következő generációjával, ám ezúttal egy új modell bukkant fel. Az @upleaks-nek hála megtudtuk, hogy a Motorola új okosórái közt egy sportos opció is szerepel.

A dolog egy idő előtt megjelent sajtós képnek/rendernek tűnik és túl sokat nem árul el az érkező Moto 360 Sportról. Először is megállapíthatjuk, hogy a friss kiadás valószínűleg (legalább) három színben lesz elérhető és a megszokott kerek, „lapos guminak” is csúfolt óraszerkezetet viseli majd.

A szíjak ezzel szemben nem azokat a tüskéket mutatják magukon, mint a korábban szintén kiszivárgott 2015-ös készülékeken, így azt sejtjük, cserélhető pántokról lesz szó a sportos modell esetében. Az ötlet nagyon hasonlónak tűnik ahhoz, mint amit az Apple is alkalmazott a Watch esetében, mely az aktív életmódot élő és a divatot kedvelő közönségnek is kedvez. Az @upleaks szerint az új Moto 360 valamikor szeptemberben érkezik meg Amerikába, ám a Sport kiadására legalább novemberig kell várni az óceánon túl is.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra