Jump to content

Bemutatkozott az LG luxus kiadású okosórája

2015. 08. 31. 16:00

Az LG Watch Urbane minden kétséget kizáróan egy mutatós darab volt, ám a 300 dolláros árcédula messze nem elég ahhoz, hogy a Rolexek fogyasztóközönségének érdeklődését felpiszkálja. Érkezik azonban a készülék dúsan aranyozott kiadása, mely a legelitebb körökben is megállja a helyét.

A koreai cég a Reeds Jewelers csapatával fogott össze az LG Watch Urbane Luxe megalkotása során, mely ugyanazt a hardvert viseli magában, mint az alapkiadás, ám szépséges csillogásának hála a kapitalizmus győzteseinek is kedvére tesz.

A jelentősen megugrott ár tehát nem a specifikációk számlájára írható, hanem a 23 karátos aranyborítás a felelős, melyhez va-ló-di aligátorbőr szíj jár. További ínyencség az elit számára, hogy a Luxe-széria során a cég mindössze 500 példányt gyárt.

A cégtől Chris Yie azt nyilatkozta: „A viselhető készülékeknek nem arra kéne szolgálniuk, hogy az okostelefon kiterjesztéseként hordjuk őket, hanem önmagunk kiteljesítéseként.” Amennyiben önmagad kiteljesítéséhez arra van szükséged, hogy egy 300 dolláros okosórára 1200 dollárt költs, úgy az LG eltalálta szíved vágyát.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra