Jump to content

Merész, 800 dolláros, aranyberakásos óra a Huawei-től

2015. 08. 29. 14:00

A Huawei talán véletlenül máris elkottyantotta, hogy következő, csúcskategóriás Android Wear okosórája nem kevesebbe, mint 800 dollárba kerül, ám legalább kompatibilis az iOS-szel is. Korábban a cég Twitteren utalgatott a szeptember 2-ai bemutatóra, melyre az IFA 2015-ön került volna sor.

Egy szemfüles böngésző az Amazon listájában bukkant rá a négy verzióban kínált kütyüre. Az alap rozsdamentes acél kiadás 350 dollárnál kezdődik bőrszíjjal, míg a csúcskategóriás aranyberakásos acél verzió már 800 dollár, így egyike a legdrágább Android Wear készülékeknek. A leírás szerint az óra kompatibilis az iOS 8.2-vel és az annál újabb eszközökkel.

A Huawei így talán véletlenül is, de megerősítette az Android Wear iPhone kompatibilitásáról szóló pletykákat, noha egyszerű hiba is lehet a dolog. Az alap eszköz legközelebbi versenytársa az LG Watch Urbane vagy a Samsung és a Motorola érkező készülékei lehetnek, míg a legdrágább kiadás már az Apple Watch kihívója.

A kettő közt egy acélból készült, fémszíjas 450 dolláros kiadás és egy bőrpánttal párosított aranyozott, 700 dolláros példány állnak. A híreket és az árakat a szeptember 2-ai hivatalos bemutatóig érdemes némi fenntartással kezelni.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra