Jump to content

LG: 10”-os Android tablet élesebb kijelzővel

2015. 08. 24. 12:00

Még mindig (tényleg még mindig?) keresed azt az Android tabletet, mely illik az életviteledhez? Ez esetben talán az LG legújabb darabja megfogja majd a fantáziádat és vele együtt a pénztárcádat is.

A G Pad folytatása egészen kitett magáért. Az új készülék feljebb tornázta a processzor erejét, mely immár egy négymagos Snapdragon 800-as chiptől származik, ám a hozzátartozó akku némiképpen kisebb, mint névleges felmenője esetében, azaz csak7400 mAh-es.

Az új készülék érdekesebb részei közé tartozik a kijelző, mely a maga 10,1”-os méretén 1920 x 1200 pixelt tartalmaz, így szépségesen éles. Emellett jelen van az LTE opció is.

A színválaszték különös módon egyelőre kissé szegényes: mindössze briliáns bronz árnyalatról hallottunk eddig említést.

Az LG még hallgat a pontos árról, ám a sajtót tájékoztató anyagok szerint az új G Pad ugyanannyiba kerül majd, mint elődje. Sajnos kiadási dátumról majd nem esett szó, ám az LG megígérte, hogy sorban, helyszíni rendezvényeken jelenti majd be az ázsiai, amerikai és európai debütöt. A cég a média kezébe először a berlini IFA során adja a készüléket a jövő hónapban. Kíváncsian várjuk, mit szólnak majd hozzá a kritikusok.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra