Jump to content

Lebukott a Moto 360 sorozat folytatása

2015. 08. 23. 12:00

A Motorola finoman szólva sem tett meg minden tőle telhetetőt, hogy titokban tartsa a Moto 360 nyomában járó következő okosórát. A cég alkalmazottjai máris az új órákkal a kezükön flangálnak munkahelyük környékén.

A Motorola chicagói alkalmazottjairól készült lesifotók máris ellepték a Google+-t és Redditet, hiszen az ottani dolgozók nyíltan viselik a cég következő generációs Android Wear eszközét. A szemfüles fotósok képei így mintegy megerősítették az eddigi kiszivárgott infókat és pletykákat.

Amit sikerült megállapítani a képekről, hogy az ébresztő gomb már nem a hármas környékén található (valószínűleg, hogy csökkenjen a véletlenül bekapcsolt képernyők esete), míg a design általában jobban közelít a klasszikus órákéhoz.

A Motorola ezzel együtt sem szabadult meg teljesen a 360 „lapos gumi” alakjától, noha ez a készülék már nem olyan tökéletesen kör alakú kijelzővel rendelkezik, mint az LG-nél látott versenytársa. A spekulációkon túl az egyetlen, amiben biztosak vagyunk a képeket látva, hogy a Motorola következő okosórája nem csak néhány szerény aprósággal lép majd túl elődjén.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra