Jump to content

Különböző méretekben érkezik a Motorola új órája

2015. 08. 17. 10:00

A Moto 360 máris egyike a legcsinosabb Android Wear óráknak, ám lássuk be, akad néhány hátulütője. Ezek közül az egyik az 1,56”-os átmérőjű kerek felület, mely egy kicsit túl nagy néhányaknak. A cég a második sorozattal azonban igyekszik a kisebb csuklómérettel rendelkezőknek is kedvezni.

A Motorola meghallgatta a vékony csuklójú fogyasztók panaszát. Egyes kiszivárgott dokumentumok, melyeket a cég és a brazil Anatel telekomunikációs vállalat váltott egymással, világosan megmutatták: két új készülék is hamarosan bemutatkozik. Mi sejteti a különböző méreteket? Az egyes órákat 360S és 360L kódok jelölték, melyek nagyon erősen arra utalnak, egy nagyobbacska és egy kisebb készülék jelenik meg.

Az órák 270 és 375mAh-es akkukat kapnak, míg az eredeti Moto 360 320 mAh-t tud felmutatni. Az ötlet ugyan nem formabontó a piacon, hiszen az Apple Watch az első naptól 38 és 42 miliméteres kiadásokban kapható például, ám ennek ellenére is üdvözölt újítás. A Moto telefonsorozat frissítését követően valószínűleg már nem kell sokat várnunk az új okosórák debütjére sem.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra