Jump to content

Még több Apple Watch szíj széles csuklóra

2015. 08. 16. 16:00

Amennyiben az Apple Watch vásárlásától eddig az tartott vissza, hogy nem találtál megfelelő méretű szíjat, akkor most szerencséd van. Az érkező kiegészítők közt számos opció a szélesebb csukló mérettel rendelkezőknek is kedvére tesz.

A Cupertino által bemutatott új kiegészítők közt felbukkant néhány nagyméretű újdonság. A szélesebb csuklómérettel rendelkezők kényelmét innentől a L/XL Sports Band és a Link Bracelet Kit keresi, melyek további 40, illetve a fémszíj esetében 42 milimétert adnak a meglévő hosszhoz.

Az extraméretű Sports Band fekete és fehér színekben válik elérhetővé és 195-245 miliméteres csuklókon is biztosan tart. A korábbi legnagyobb M/L-es opció 160-210 miliméterig volt kényelmes. A nagyobb Sports Band és a plusz szemek a fémszíjhoz is egyaránt 50 dolláros áron kerülnek forgalomba először az amerikai Apple Store kínálatában.

Emellett a 9to5Mac azt is kiemelte, hogy a külön beszerezhető Modern Buckle Band is ideális megoldás lehet, ám ez 250 dolláros felárat jelent a készülék mellé.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra