Jump to content

Billentyűzet és tok: Keyboard Cover a Samsungtól

2015. 08. 15. 10:00

Hallottad a pletykákat, melyek azt rebesgették a Samsung valami furcsa billentyűzetes kiegészítőt tervez telefonjaihoz? A csütörtöki Unpacked esemény során kiderült, mi minden igaz belőlük. Bemutatkozott a Keyboard Cover.

A koreai cég a Keyboard Covert a produktív felhasználók számára szánja és mint ahogy a cáfolhatatlanul logikus név is sejteti, egyszerre szolgál borítóként, tokként és különálló billentyűzetként, mely némiképp megkönnyíti a hosszú üznetek írását telefonon.

Amerikában a kiegészítő már a jövő héten elérhető lesz, ám nekünk még ennél kicsivel többet kell rá várni (nagyjából 80 dollár az ottani ár). Akik Galaxy Note 5 nélkül szeretnének produktívak lenni, azoknak eláruljuk, hogy a Galaxy S6 Edge+, sőt a kisebb S6 és S6 Edge is kompatibilis lesz a kiegészítővel.

A toknak két része van: egy hátsó panel és egy előre illeszthető billentyűzet, melyet használaton kívül átcsattinthatsz a telefon hátoldalára. Amint csatlakoztatod a klaviatúrát, a képernyő alkalmazkodik hozzá, míg a megszokott navigációs gombokat a billentyűzeten lévők helyettesítik.

A nagyranőtt képernyőkön egyébként is kényelmes a gépelés, ám ha emellett a kellemesen klikkelő, igazi billentyűzethangra is vágysz és nem sajnálsz érte némi plusz pénzt, akkor a Samsung BlackBerry-szerű élményt biztosító Keyboard Coverje igazi kedvenced lesz.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra