Jump to content

Rövid teaser a kerek Samsung Gear S2 okosóráról

2015. 08. 14. 16:00

A Samsung szerény meglepetést okozott, amikor az Unpacked 2015 esemény során az új Gear S2 okosórát is megvillantotta pár másodpercben. Az új modell esetében az alma messze esett a fájától, azaz erdeti Gear S-től.

A Samsung jókora stílusváltással most a kerek formához pártolt, melyet fém szerkezet és új felhasználói felület tesz teljessé. A névadásból kiindulva a „Galaxy” tag elmaradása, (ez rendszerint az Android készülékeket illeti) arra enged következtetni, hogy az órán talán a Samsung Tizen operációs rendszere fut majd.

A másik ok, amiért azt sejtjük, nem egy Android Wear eszközről van szó a főmenü bemutatója volt, melyben a klasszikus órák számainak mintájára körben elhelyezett ikonokat láthattunk. A Samsung a kerek formára már februárban is utalgatott, ám most először láttuk az órát teljes szépségében, noha a részletes bemutatóra szeptember elején, a berlini IFA rendezvény alatt kerül sor.

A Samsung azóta két új képet adott ki a Gear S2 okosóráról (valamint a Note 5 és Galaxy S6 Edge+ készülékekről) egy divat „Lookbook”-ban. A fekete és fehér színekben tálalt készülék fémesen elegánsan mutat az extravagáns modellek kezén. Kíváncsian várjuk a teljes bemutatót és a kipróbálási lehetőséget, melyek eldöntik majd mennyire lesz a mindennapokban is kellemes viselet a Gear S2.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra