Jump to content

Mit tudunk az új Samsung Gear óráról?

2015. 07. 31. 16:00

Ha minden igaz, amit eddig a pletykák hírbe hoztak, akkor könnyen lehet, hogy a Samsung következő Gear okosórája a piaci kínálat eddigi legérdekesebb darabja lesz. Lássuk mi mindent hintettek el eddig a bejelentésre váró készülékről!

Arról már korábban is szó esett, hogy a viselhető kütyü kerek designt kap, ám emellé a cég azt is megerősítette, hogy az óra számlapja köré egy funkcionális, teljesen körbeforgatható gyűrű kerül.

A Gear A - legalábbis azt sejtjük, hogy ez lesz a készülék neve – a tervek szerint úgy használná ki speciális alkatrészét, hogy lehetővé tenné használója számára, hogy különböző részletekre zoomoljon a kicsinyke képernyőn vagy éppen az operációs rendszeren belül navigáljon. Az elhintett infók szerint a karikát játékok vezérlésébe is bevonható módon alkotta meg a Samsung.

A SamMobile szerint a Tizen-alapú okosóra belsejébe egy Exynos 3472 kétmagos processzor és 4 GB beépített tárhely kerül a 250 mAh-es akku valamint a 360x360-as kijelző mellé. Az óra legtöbb speciális feature-je valamilyen összefüggésben áll majd a tekergethető kerettel.

A még be nem jelentett okosóráról sokkal többet is megtudhatsz augusztus 13-án, amikor a Samsung következő Unpacked 2015 eseményén minden kiderül. Várunk vissza friss infókkal két hét múlva!

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra