Jump to content

Ússz a Withings fitnesz órájával

2015. 07. 08. 10:00

A legtöbb sportosabb okosóra képes követni a gyaloglást, futást és esetenként a biciklizést is, ám kevesen hajlandóak veled csobbanni a medencébe és visszajelzést adni úszói teljesítményedről. Ezt a piaci űrt igyekszik befoltozni a Withings darabja.

A úszásra alkalmas okosórák többsége külön módban követi csak a vizi sportolás során elért eredményeidet, ám a Withings készüléke automatikusan vált, amint belevetetted magadat a vízbe. Nem szükséges tehát mindenféle dolgokat kapcsolgatnod, csak azért, mert szeretnéd elhagyni egy kis időre a szárazföldet.

Az egészségügyi és sport eszközökkel foglalkozó cég automatikus úszásfigyelője az Activité és Activité Pop órák extrája. Az edzés követésének megkezdéséhez elég egyetlen tempó mellúszásból.

Ennek ellenére sem valószínű, hogy jó ötlet lenne az okosórát búvárkodni vinni nagyobb mélységbe, ugyanis vízálló burkolata csak 50 méterig tart ki. Mindezzel együtt is azonban hasznos társat szerezhetsz magadnak nyárra, ha inkább a vízben szeretnél edzeni a hőségben, ahelyett, hogy a parton futva pirosra sülnél és aszalódnál.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra