Jump to content

Autodidakta kurzusok okostelefonra magyarul

2015. 06. 08. 16:00

A mai nappal megkezdte működését a MentorFM, melyet „Magyarország első önfejlesztő mobil applikációjaként” tartanak számon készítői. Az Androidon és iOS-en is elérhető alkalmazás a tanulnivágyó közép- és felsővezetőket vette célba.

Máris 4 órányi tudásanyag szerepel a MentorFM bázisában, mely nagyjából 50 előadást tartalmaz. A tananyagokat 9 téma köré csoportosítva hallgathatod meg, ahol olyan dolgok közül választhatsz, mint az ön- és emberismeret, produktivitás vagy a személyes márka. A legrövidebb anyag 3 perc, ám akadnak félórás kurzusok is, melyeket WiFi-n keresztül tölthetsz le készülékedre, ahol később offline is folytathatod a tanulást.

A célközönség az önképzés iránt érdeklődő vállalkozók, menedzserek, közép- és felsővezetők csoportja, akik tréningjeik mellett passzív időtöltéseik során sem szeretnék pocsékolni a napot.

Az alkalmazás szülőatjya, Dunder Krisztián elmondása szerint autóvezetés közben találta ki a MentorFM alapötletét, melynek mottója a „fejleszd magad holtidőben” lett. Tervei szerint az alkalmazás mindvégig ingyenes marad, így a bevételt a hirdetések szolgáltatják majd főként. Az applikáció mögött álló csapat céljai máris nagyon ambíciózusak: szeretnének még idén 5000 érdeklődőt bevonni a tanulásba.

A tartalmak ezt követően folymatosan gyarapodnak majd, melyhez forrásként a témakörök szakértőit interjúvolják majd a meg a készítők vagy éppen hazai és külföldi oldalak cikkeit használja fel a szerkesztőbizottság. A bővülés során az érdeklődők a mentorfm.hu oldalán egy űrlapot kitöltve javasolhatnak témát és forrást.

Az alkalmazás már elérhető az App Store és aGoogle Play Store kínálatában, valamint a MentorFM saját oldalán keresztül. A regisztrációhoz csak Facebook vagy LinkedIn szükséges, melyet követően minden előadást letölthetsz, kedvencként jelölhetsz vagy megoszthatsz barátaiddal.

Forrás és fotó: mentorfm.hu

Írta: Ambróz Nóra