Jump to content

ASUS ZenWatch 2 új variációkkal

2015. 06. 01. 16:00

A stílusos ZenWatch még nincs egy éves, de már érkezik a következő ASUS Android Wear eszköz, a ZenWatch 2. A Computex-en bemutatott darab számos újdonságban tér el elődjétől.

ZenWatch 2 két különböző méretben lesz elérhető: az egyik 22 mm-es, míg a másik 18 mm-es szíjjal felszerelt kiadás. A nagyobb változat előnye a bónusz "Chargeback" akkutartó az óra hátuljára erősítve, mely ugyan vastagabbá teszi az eszközt, de plusz készenléti órákat biztosít. A design a második kiadásra sem sokat változott, ám az ASUS egy oldalsó gombot helyezett el az órán, noha ennek funkciója még nem tisztázott. Mindkét ZenWatch 2 AMOLED kijelzőt kap 2.5D ívelt Gorilla Glass 3-mal borítva, melyek mögött valamilyen Qualcomm processzor dolgozik majd. Előrelépés az első verzióhoz képest a por- és vízálló képességek javítása, mely így IP67-es besorolást kapott akárcsak a VivoWatch. További újdonság a mágneses töltőkábel és csökkentett töltési idő.

Szoftver tekintetében egy javított Remote Camera (távoli kamera) feature jár a telefonnal kapcsolódva és a teljesen átalakított ASUS Wellness okostelefonos alkalmazás. A készülékek három eltérő színű borítással lesznek elérhetőek: ezüst, sötétszürke és vörösarany. Az ASUS emellé egy sor különböző szíjat ajánl gumiból, puha bőrből és fémből elkészítve több színben, sőt egy különleges Swarovski köves kiadás is lesz.

A ZenWatch 2 kiadási dátuma egyelőre bizonytalan, ám pontos információkkal később frissítjük az oldalt.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra