Jump to content

Acer: három új Liquid Leap modell

2015. 05. 29. 12:00

Alig múlt egy hónapja, hogy az Acer egy utalást ejtett el egy viselhető eszközökből álló trióról New York City-ben. A mai napon végre megérett a projekt a hivatalos bejelentésre is.

A mai napon mutatta be az Acer új Liquid Leap sorozatát. Ismerkedjünk meg a Leap Active, Leap Curve és a Leap Fit modellekkel, melyek mind, egytől egyig igazi fitnesszeszközök. A design során a tervezők állítólag mindvégig igyekeztek fejben tartani azok igényeit, akik egy a tevékenységeiket követni és naplózni képes karpercre vágynak.

A modellek közül a Fit és a Curve képes követni a szívverést szenzorok segítségével, míg az Active ironikus módon éppen arra az időszakra fókuszál, amikor a legkevésbé vagy aktív: az alvásra. Ez utóbbi elsősorban az egészséges pihenés és az alvásminták és szokások követését végzi.

Az Acer egyelőre nem árult el semmit sem az árakról és arról, mikortól és merre lesznek elérhetőek az eszközök, ám megígérték, hogy jövő héten, a Computex 2015 rendezvényén minden kiderül. Addig jobb híján gyönyörködhetünk a készülékekről kiadott sajtóképekben.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra