Jump to content

Indul a Pebble Time előrendelése

2015. 05. 28. 14:00

Ha lemaradtál a Pebble Time közösségi támogatást gyűjtő kampányáról a Kickstarteren, akkor már nem fog jutni az első szállítmánnyi órából, melyek a mai napon érkeznek. Az előrendelést azonban még korántsem késted le.

A mai napon már megkezdődött a korai Pebble Time készülékek kiszállítása, így néhányan a Facebookon máris új eszközük nagyszerűségéről posztolnak. Ha az első körről lemaradtál, akkor sincs azonban okod elkeseredni, hiszen a Pebble hamarosan előrendeléseket is fogad a következő sorozatra.

A Pebble bejelentése szerint a szokványos előrendelési időszak első napja június 22-e lesz, amikortól te is lefoglalhatsz egyet magadnak a tarka okosórák közül. Ez elég tekintélyes mennyiségű gondolkodási időt ad arra, hogy eldöntsd, valóban érdemes-e beruháznod a 200 dolláros viselhető kütyüre. A Pebble beígérte, hogy hamarosan érkezik egy frissítés, mely lehetővé teszi az iPhone felhasználók számára, hogy akár válaszokat diktáljanak az óra segítségével Gmail üzeneteikre, így ennyivel is kevesebb oka lesz a Pebble Time tulajdonosainak előkapni a telefont a zsebükből.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra