Jump to content

Felhő alapú vágólap a Microsofttól

2015. 05. 23. 12:00

Mozgalmas hét volt az mostani a Microsoft applikációk szempontjából. Korábbi híreink közt megismerkedhettél a tervben lévő „könnyed” email alkalmazással, míg más munkahelyi appok is bejelentésre kerültek. A legfrissebb hírek szerint a sort egy felhő alapú vágólap teszi majd teljessé.

A füles ismét @h0x0d-nak köszönhető, aki a Twitteren korábban közzétette Flow email újdonságait is. Hála neki, már azt is tudjuk, hogy a Microsoft egy felső alapú vágólapot tesztel, mely a OneDrive-on alapul és a különböző platformok közt is működik.

Az alkalmazás OneClip néven fut és a cég jelenleg belső körökben teszteli. Noha már letölthető a Windows Store-ból, az applikáció csak a megfelelő alkalmazottak fiókjain keresztül hajlandó futni. Használatával egy a telefonodon kimásolt számot könnyen szinkronizálhatsz asztali Windows gépedre vagy iOS/Android készülékedre.

Egy másik munkahelyi alkalmazásról is érkeztek hírek, mely Revolve néven került elő és szintén @h0x0d-nak köszönhetően tudunk róla. Ez lehetőséget ad rá, hogy kapcsolataid között információkat adj meg ismerőseidről, így mindig jól informálhatsz lehet egy találkozó előtt olyan kérdésekben, hogy üzletfeled a bourbont vagy a scotch-ot preferálja.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra