Jump to content

A Marshall Killburn hangszórói illenek a szetthez

2015. 05. 14. 10:00

A Marshall hangszórósorozatának új darabjai jelennek meg hamarosan, melyek jobban illenek az erősítők mellé, mint eddig bármikor. Ismerkedjünk meg a vadonatúj Killburn hangfalakkal.

Ha szeretnéd, hogy hordozható hangzsóróid passzoljanak a gitáros felszerelésed többi részéhez, akkor a Marshall vadonatúj Bluetooth-képes darabjai neked készültek. A Kilburn nem csak vezeték nélkül látja el hangszóróként feladatát, de nagyon hasonlít a cég erősítőihez is designjában.

A Killburn a rácsoktól a külső borításig minden pontján illik a sorba, még az arannyal kiemelt panelekről és a gitárszíjra emlékeztető pántról se feledkeztek meg. Az egész olyan, mintha a színpadi változat miniatűr kiadása lenne.

Noha a Marshall egy ideje már árul hangszórókat, mégis ezek az első vezeték nélküli változatok a sorban. A specifikációkról annyit lehet tudni, hogy a 4”-es dobozkában három erősítő található, melyek közül egy 15 és kettő 5 W-os. Az első Killburn hangszórók a jövő hónapban érkeznek, amikortól 300 dolláros áron lesznek elérhetőek. (80 000 Ft kb.)

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra