Jump to content

LG Watch Urbane: a könnyen szerelhető okosóra

2015. 05. 06. 10:00

Azt gondoltad, hogy az okosórák természetüknél fogva nehézkesen javíthatóak? Az LG szeretné bebizonyítani, hogy ez korántsem feltétlenül igaz.

Az iFixit szereld-magad megoldásokkal foglalkozó csapata alaposan nekiesett egy Watch Urbane példánynak, mely kísérlet során kiderült, hogy az Android Wear karbantartása nem is olyan kemény kihívás.

Az első komolyabb probléma a hátlap leszerelése, ugyanis ez ragasztva van, ezt követően azonban nagyon leegyszerűsödnek a dolgok. Szinte semmi nem akadályoz abban, hogy kivedd az alaplapot, míg az akku szintén könnyen hozzáférhető helyen van.

A legnehezebb feladat mind közül a kijelző cseréje, mely szorosan tapad az őt védő üveghez, ám ez sem megoldhatatlan probléma.

Szerencsére azonban eddig elég kevés Urbane darab szorult szervizelésre, ami sok jót elmond az LG termékéről, ám ha mégis probléma adódna, akkor is jelentős előny a versenytársakkal szemben, hogy a Watch Urbane az első meghibásodás után nem válik használhatatlan, fura külsejű papírnehezékké.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra