Jump to content

Új vezeték nélküli Samsung fejhallgatók

2015. 05. 01. 16:00

A Samsung prémium hangtechnikai eszközeit tartalmazó Level sorozat végre új tagokkal bővül néhány vezeték nélküli fejhallgató formájában. A Level On Wireless pontosan azt tudja, mint amit a neve sejtet: vezeték nélküli változatként szolgál a fejhallgatók sorában.

A Level On Wireless-ben hat mikrofon dolgozik folyamatosan az aktív zajszűrésen, hogy senki ne zavarhasson meg hangos beszédével a zenehallgatás tökéletes élményében.

A másik fontos feature egy érintő felület az egyik hangszóró külső oldalán, melyen számos kontrolfunkció helyezkedik el. Ennek köszönhetően anélkül vezérleheted az S Voice-t, a lejátszás/leállítást és egyes számok kihagyását, hogy elő kéne venned a telefonodat.

További plusz, hogy bármit is hallgatsz éppen, azt megoszthatod más Level készülékekkel a közeledben a Sound Sharing eszköz segítségével.

A Samsung szerint 11 órás élettartamra számíthatsz az akkutól, ha bekapcsolod Bluetooth-t és a zajszűrést is, míg ha csak a vezeték nélküli kapcsolatra van szükséged, akkor ez az idő 23 órára kúszik fel.

Arról sajnos még nincsenek hírek, hogy mikortól, hol és mennyiért lesz elérhető az új darab.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambró Nóra